Naantalin Teatterin tilausesitykset tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Naantalin Teatterin tilausesitykset ovat mieleenpainuva ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa. Teemme tilauksesta esityksiä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten tapahtumiin.

Miltä kuulostaisi vaikkapa improryhmän vierailu pikkujouluissa tai juhlavieraiden yllättäminen soluttautujilla? Kokeneilla esiintyjillämme on kokemusta monenlaisista tilaisuuksista. Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä juuri sopiva teatterin tilausesitys sinun tilaisuuteesi!

Tilaa Naantalin Teatterin esitys juhliin, tyky-päivään tai tapahtumaasi

Naantalin Teatterilta voit tilata erilaisia esityksiä ja kokoonpanoja tilaisuuksiin tai ryhmäohjelmiin. Naantalin Teatteri on aktiivinen harrastajateatteri, jolla on tarjolla niin kausiesityksiä, ympäri vuoden toimiva improryhmä kuin räätälöitäviä esityksiä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Naantalin Teatterin tilausesitykset – tutustu ja varaa

  • Improryhmän esitykset alk. 30 minuuttia. Improryhmän esitykset räätälöidään tilaisuuksien mukaan. Naantalin Teatterin improryhmän vierailut ovat olleet suosittu ohjelmanumero mm. pikkujouluissa, tyky-päivillä, juhlissa ja tilaisuuksissa.
  • Impro-työpaja alk. 2 tuntia. Erinomainen ohjelmaidea mm. tiimi- ja tykypäiville.
  • Ohjelmistossa olevan esityksen yksityisnäytös Naantalin Teatterilla
    (katsomossa paikkoja 75 kpl)
  • Soluttautuja-esitykset 1-2 näyttelijää 2 x 45 min. Soluttautuja-esityksien kesto ja yksityiskohdat sovitaan tilauskohtaisesti. Soluttautujia voi tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin mm. häihin, syntymäpäiväjuhliin, tyky- ja tyhypäiville. Soluttautujat voivat olla esimerkiksi tarjoilijoita, juhlavieraita, asiantuntijavieraita jne.
  • Runoesitykset esim. 3 runoa/tilaisuu.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä meihin ja mietitään yhdessä millainen esitys räätälöidään juuri sinun tilaisuuteesi. Saat meihin yhteyden joko sähköpostilla info@naantalinteatteri.fi tai p. 044 7177070.

Seuraa Naantalin Teatterin kuulumisia Facebook-sivuillamme.