Improryhmä

Naantalin Teatterin improryhmä heittäytyy harjoituksissa

Naantalin Teatterissa toimii aktiivinen improryhmä, joka harjoittelee viikoittain vuoden ympäri. Impro on hauska harrastus, jossa pääsee käyttämään luovuutta ja ylittämään itsensä. Vatsalihakset saavat samalla kunnon treeniä, sillä nauru raikaa improryhmän harjoituksissa aina!

Improvisaatioteatteri on teatterintekemisen muoto, jossa esitys luodaan nimensä mukaisesti improvisoiden sen esittämishetkellä ilman käsikirjoitusta tai ennalta harjoiteltuja repliikkejä. Improvisaatio on hauskaa, haastavaa ja kekseliästä. Se on myös aivan ainutlaatuista, sillä tyypillisesti jokainen esitys tai harjoitus nähdään siinä muodossaan ainoastaan kerran.

Naantalin Teatterin improharjoitukset ovat matalan kynnyksen teatterinharrastamista. Improryhmään voi tulla mukaan ja siellä voi käydä silloin kuin se sopii aikatauluihin. Mukaan voi tulla vain katsomaan tai osallistumaan hauskoihin lämmittelyharjoituksiin. Yhteisen lämmittelyn jälkeen toteutaan monipuolisesti erilaisia improvisaatioharjoituksia ja -tekniikoita. Teatterissa kaveria kannatellaan ja jokaista uskaltajaa kannustetaan suurin aplodein.

Improryhmä harjoittelee talvikaudella Naantalin Teatterin tiloissa. Kesäisin harjoitukset siirtyvät usein ulkoilmaan ja saatat löytää meidät muun muassa Naantalin Kirkkopuistossa miimikoimassa, lauleskelemassa ja harjoittelemassa improtekniikoita. Seuraa ilmoitteluamme Naantalin Teatterin Facebook-sivulla.

Naantalin Teatterin improryhmän jäseniä pinoamassa kirjoja.
Naantalin Teatterin improryhmän jäseniä kirjat kädessä.

Improryhmän esitykset ovat tilattavissa tapahtumiin

Naantalin Teatterin improryhmää voi tilata esiintymään tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Esitykset ovat kestoltaan alkaen 20 minuuttia ja tilaajan toiveiden mukaisesti niitä toteutetaan erilaisilla kokoonpanoilla.

Improryhmän esitykset ovat hauska ohjelmanumero vaikkapa pikkujouluihin, sukujuhliin, synttäreille tai tyky-päivään. Mikäli ryhmäsi haluaa itse harjoitella improvisaatioteatteria, tilaa Naantalin Teatterin kokeneet impro-ohjaajat tilaisuuteesi vetämään ikimuistoiset treenit!

Tutustu Naantalin Teatterin tilausesityksiin ja ole yhteydessä!