Mukaan teatterin toimintaan

Haluaisitko mukaan teatterin toimintaan?

Mukaan teatterin toimintaan pääset liittymällä jäseneksi ja jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa.

Naantalin Teatteri tarjoaa monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia, joissa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi, heittäytymään ja pitämään samalla hauskaa mukavassa ja vastaanottavaisessa teatteriyhteisössä. Teatterilla tapahtuu ympäri vuoden aina jotain, syksyisin ja keväisin harjoitellaan näytelmiä, valmistetaan pukuja, lavasteita sekä suunnitellaan dramatisointeja, valaistuksia ja naamiointeja. Naantalin Teatterilla on myös aktiivinen improryhmä, joka harjoittelee vuoden ympäri ja jonne voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, joko kokeilemaan omia taitojaan tai vaan katsomaan kun muut improilevat.

Toimintaan voi osallistua monin tavoin myös lavan ulkopuolella. Tarvitsemme jatkuvasti puvustajia, lavastajia, tuottajia, muusikoita, kahvittajia, erilaisia avustajia ja talkoolaisia. Jos teatterin maailma kiehtoo ja haluaisit mukaan, ota ihmeessä yhteyttä, niin selvitetään, mikä olisi sinulle mielekäs tapa osallistua toimintaamme!

Voit myös tulla tutustumaan teatteriin ilman ennakkoilmoittautumista Juttubulleriaan, joka on Naantalin Teatterin avoimien ovien ilta. Juttubulleria järjestetään joka kuun ensimmäinen torstai.

Seuraa Naantalin Teatteria Facebookissa, jossa ilmoittelemme tapahtumista.

Mukaan teatterin toimintaan kannatusjäsenenä

Mikäli aktiivinen toiminta ei houkuttele, mutta jäsenyys kiinnostaisi siitä huolimatta. Kannatusjäsenmaksu on 20€/vuosi (pitää sisällään jäsenkortin ja yhden vapaalipun vapaasti valittavaan esitykseen ja väliajalla kahvin).

Jäsenmaksua varten tilinro on: FI415284 0250 0178 17 / viitenro 25001